راهبردهای معاملاتی

راهبردهای معاملاتی

راهبرد معاملاتی

 

راهبرد معاملاتی چیست؟

راهبرد معاملاتی، روش خرید و فروش در بازارهایی است که بر اساس قوانین از پیش تعیین شده می باشند تا تصمیمات تجاری گرفته شوند.

 

درک و فهم راهبردهای معاملاتی

یک راهبرد معاملاتی شامل یک برنامه ی تجارت و سرمایه گذاری قابل قبول است که اهداف سرمایه گذاری، نوسان ریسک، افق زمان و پیامدهای مالیات را مشخص می کند. ایده ها و بهترین کاربردها را باید تحقیق و اقتباس کنیم و به آن پایبند باشیم. برنامه ریزی برای تجارت شامل توسعۀ روش هایی است که خرید یا فروش سهام، اوراق مشارکت، صندوق های قابل معامله در بورس یا سرمایه گذاری های دیگر را در بر دارند و می توانند به جاهای پیچیده تر، مانند قراردادهای آتی و امکانات نیز کشیده شوند. انجام تجارت به معنای کار با یک کارگزار یا معامله گر و شناسایی و مدیریت هزینه های تجارت، مانند انتشارات، کمیسیون ها و دستمزدها می باشد. به هنگام اجرا، موقعیت های تجاری مدیریت و ضبط و در صورت نیاز، تنظیم یا بسته می گردند. ریسک و بازگشت همراه با اثرات تجارت بر روی سبد سهام، اندازه گیری می شوند. نتایج مالیاتی بلندمدت تر تجارت، عاملی مهم بوده و می توانند درآمد حاصل از سرمایه یا استراتژی های برداشت کمبود مالیات را به منظور جبران کمبودها با درآمدها را به ارمغان بیاورد.

 

توسعه ی یک راهبرد معاملاتی

انواع مختلفی از راهبردهای معاملاتی وجود دارند، اما بیشتر آنها پایه ای تکنیکی یا بنیادی دارند. هر دوی آنها بر اساس اطلاعاتی قابل شمارش بوده که می توانند به دقت ارزیابی شوند. استراتژی های تکنیکی، برای ایجاد سیگنال های معاملاتی بر پایۀ نشانگرهای تکنیکال هستند. تاجران تکنیکال بر این باورند که تمامی اطلاعات یک ورق بهادار در قیمت آن بوده و پیرو روند بازار است.

 

استراتژی های معاملاتی بنیادی، از فاکتورهای بنیادی بهره می برند. به عبارتی دیگر، یک سرمایه گذار می تواند مجموعه از شاخص های خود را داشته باشد تا لیستی از فرصت ها را ایجاد کند. این شاخص ها توسط تحلیل عواملی مثل رشد درآمد و سودآوری، توسعه می یابند.

نوع سوم استراتژی معاملاتی اخیرا پرکاربرد شده است. استراتژی معاملاتی قابل شمارش از نظر استفاده از اطلاعات مربوط به سهام در تصمیم مربوط به خرید یا فروش، با روش تکنیکال مشابه است. هر چند، ماتریس عوامل مؤثر بر تصمیم خرید یا فروش، به طرز قابل توجهی از تحلیل تکنیکال متنوع تر است. تاجران در استراتژی قابل شمارش از داده های مختلفی مانند: تحلیل نسبت های تجاری، داده های تکنیکال، قیمت و ... استفاده می کنند تا ناکارآمدی های بازار را افشا کرده و با استفاده از تکنولوژی، تجارت های سریعی انجام دهند.

 

توسعۀ راهبردهای معاملاتی سودآور، کار سختی است، هر چند ریسک وابستگی بیش از حد به یک استراتژی نیز وجود دارد. کارشناسان زبده شرکت گروه مشاوران مدیریت فرایند نگر هوشمند راه تصمیم گیری را برای شما شفاف می سازند.

درخواست تنظیم جلسه حضوری
لطفا جهت تنظیم جلسه حضوری فرم زیر را تکمیل فرمائید . بخش اداری در اولین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت و جلسه حضوری تنظیم میگردد.

این فیلد الزامی است.

این فیلد الزامی است.

این فیلد الزامی است.

این فیلد الزامی است.

کد جدید